Nieuws

TOSSENS GOLDMAN GONNE breidt uit !

Tossens Goldman Gonne heeft het genoegen om Lily Kengen als deel van haar team te verwelkomen, en dit vanaf 18 maart 2019.

Vooraleer Tossens Goldman Gonne te vervoegen, heeft Lily gedurende twee en een half jaar ervaring opgedaan bij de afdeling bedrijfsrecht van het advocatenkantoor Van Bael & Bellis.

Lily focust zich hoofdzakelijk op civiele en commerciële geschillen, arbitrage inbegrepen. Ze werkt zowel in het Engels als in het Frans.

Ranked in the "Who's Who Legal : Arbitration - 2019"

Jean-François Tossens is ranked « Leading Lawyer” in International Commercial Arbitration in the “Who’s who legal: Arbitration: 2019” while Sophie Goldman is nominated as expert for arbitration in the “Future Leaders category”, under 40.

Tossens Goldman Gonne heeft de vijfde editie georganiseerd van de Brussels Pre-Moot
19 en 20 februari 2018

Op 19 en 20 februari 2018 heeft Tossens Goldman Gonne de vijfde editie georganiseerd van de Brussels Pre-Moot, in samenwerking met Linklaters en Jones Day, onder de auspiciën van Cepani. Brussels Pre-Moot is een internationaal concours inzake arbitrage dat zich richt tot studenten uit de hele wereld. Brussels Pre-Moot is een officiële pre-competitie van de gerenommeerde Willem Vis Moot Court die ieder jaar gehouden wordt in Wenen en dit sinds meer dan 20 jaar en die meer dan 300 ploegen uit de hele wereld bijeenbrengt en meer dan 900 professionele arbiters.

 

Laatste publicaties

Violence, lésion qualifiée et dominance économique

R.G.D.C., liv. 4, 216-223

Comment appréhender le déséquilibre contractuel en droit commun"

Le droit des contrats. Questions choisies (UB³), Bruxelles, Larcier, 2016.

Dans quel délai le recours en annulation d’une sentence arbitrale doit-il être introduit ? Note sous Tribunal de Première instance francophone de Bruxelles 19 juin 2014

b-Arbitra, 2016/1, p. 93 et suiv.

Lijst van publicaties