Nieuws

Nieuwe publicatie van Sophie Goldman : « la perte d’une chance à la croisée des chemins. Evolutions et applications jurisprudentielle »

 

Het artikel van Sophie Goldman, samen geschreven met Professor Rafaël Jafferali, m.b.t. het verlies van een kans in aansprakelijkheidsrecht, is zojuist gepubliceerd in de Belgische algemene beoordeling van het Tijdschrift voor Belgisch Burgerlijk Recht.

https://www.jurisquare.be/fr/journal/tbbr/2019-4/la-perte-d_une-chance-a-la-croisee-des-chemins-evolutions-et-applications-jurisprudentielles/index.html#page/191/search/

 

Sophie Goldman uitgenodigd als spreker door ICC YAF

 

Op 14 maart 2019, werd Sophie in Praag uitgenodigd door ICC YAF om haar ervaring te delen in een discussiepanel « Breaking into international arbitration“ in het kader van het „Pathways to arbitration“ evenement (gesponserd door Clifford Chance).

 

TOSSENS GOLDMAN GONNE breidt uit !

Tossens Goldman Gonne heeft het genoegen om Lily Kengen als deel van haar team te verwelkomen, en dit vanaf 18 maart 2019.

Vooraleer Tossens Goldman Gonne te vervoegen, heeft Lily gedurende twee en een half jaar ervaring opgedaan bij de afdeling bedrijfsrecht van het advocatenkantoor Van Bael & Bellis.

Lily focust zich hoofdzakelijk op civiele en commerciële geschillen, arbitrage inbegrepen. Ze werkt zowel in het Engels als in het Frans.

Laatste publicaties

La perte d'une chance à la croisée des chemins S. Goldman (avec R. Rafferali) :

R.C.J.B. 2019, liv. 4, p. 191-211

Violence, lésion qualifiée et dominance économique

R.G.D.C. 2018, liv. 4, 216-223

Comment appréhender le déséquilibre contractuel en droit commun"

Le droit des contrats. Questions choisies (UB³), Bruxelles, Larcier, 2016.

Lijst van publicaties